SEASON DECORATION

 

Inschrijven!



Inschrijven voor de workshops van het nieuwe seizoen kan nu! dus bel of mail snel!


Season decoration

Carla van den Ouden

Tel: 0181 218038

Carla@seasondecoration.nl

 
 

Hallo allemaal,


Na een heerlijke lange zomer presenteer ik jullie weer met veel plezier mijn workshopprogramma voor het najaar 2018. Er zijn weer veel nieuwe workshops. Mooi bloemwerk in prachtige herfstkleuren. Voor de kerst maken we mooie stukken op tafel of om op te hangen. Ik weet zeker dat er voor ieder van jullie weer iets bijzit!


Naast de workshops verzorg ik ook dit seizoen weer bloemschiklessen. Er zijn drie groepen, de eerste les is in oktober. Er zijn in totaal 6 maandelijkse lessen. De laatste les is april 2019. Heb je zin om bloemschiklessen te volgen? Er zijn nog een paar plekjes vrij. Bel voor meer informatie en inschrijven.


Ik nodig jullie van harte uit om alle workshops voor de start van het seizoen te komen bekijken en direct in te schrijven. Kom kijken op:


Pompoenfair

Zaterdag 8 en Zondag 9 september

Let op nieuwe locatie!

Bleijkers Bolwerk, Scharloo Brielle

(P bij Jumbo, loop door de poort, ga linksaf (Scharloo) loop door tot grasveld links)


Open avond Season Decoration

Dinsdag 11 september

19:00 – 21:00

adres: Esplanade 13, Hellevoetsluis


Kun je niet komen? Vanaf zondag 9 september is www.seasondecoration.nl bijgewerkt met foto’s van de workshops voor het nieuwe seizoen. Je kunt inschrijven tijdens de Pompoenfair of Open avond, via 0181 218038 of carla@seasondecoration.nl


Ook dit jaar is er een kerstwinkel in mijn workshopruimte Esplanade 13 Hellevoetsluis. De ruimte wordt versierd in kerstsfeer en je kunt kleine decoraties en cadeaus kopen. Schrijf vast in je agenda


Kerstwinkel Season Deoration

Vrijdag 7 december

13:30 – 17:00, 19:00 – 21:00



Graag tot snel!

Carla van den Ouden

carla@seasondecoration.nl

www.seasondecoration.nl

https://www.facebook.com/seasondecoration

Hallo allemaal!